Publicat 26 Ian 2016 | Expiră 27 Feb 2016

Agent vanzari consumabile medicale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Experienta obligatorie pe o pozitie similara din domeniul medical dе minim 3 ani;
- Buna cunoastere a pietei dе produse medicale consumabile;
- Experienta in relatia cu unitatile medicale si departamentele dе achizitii;
- Permis dе conducere categoria B.

Descrierea jobului

Agent vanzari consumabile medicаlе

Descrierea companiei

Medicana Health Group

Grupul de Spitale Medicana se numără printre primii fondatori de spitale private din Turcia, susţinând progresul domeniului medical printr-o strategie de dezvoltare care are drept obiectiv implicarea tuturor regiunilor din Turcia, precum şi realizarea constantă de investiţii şi depunerea de eforturi pentru consolidarea strategiei noastre.

Grupul de Spitale Medicana oferă servicii medicale în toate spitalele sale afiliate, dar şi în alte instituţii medicale private, în conformitate cu standarde de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la nivele de calitate egale cu cele ale instituţiilor medicale care sunt lideri pe piaţa internaţională. Toate serviciile noastre medicale sunt asigurate prin intermediul unei infrastructuri moderne obţinute pe baza adaptării tuturor inovaţiilor tehnologice, astfel încât calitatea menţionată mai devreme să poată fi atinsă, iar succesul să poată fi susţinut, precum şi pe baza unei echipe medicale care monitorizează îndeaproape, în mod constant toate progresele şi inovaţiile din domeniile relevante, cu scopul de a-şi consolida specializarea.

Lanţul nostru de instituţii medicale, recunoscut ca făcând parte din puţinele investiţii medicale private din întreaga lume este alcătuit din 7 spitale generale, inclusiv Medicana International Istanbul şi Medicana International Ankara şi 2 clinici de stomatologie. Suntem mândri să oferim servicii de sănătate 7/24, la nivele de calitate ridicate, în toate departamentele noastre.

Obiectivul nostru fundamental este acela de a îmbunătăţi în mod constant serviciile medicale, în conformitate cu standardele Uniunii Europene şi de a atinge un nivel remarcabil de satisfacţie a clientului în spitalele noastre, spitale ce sunt supuse inspecţiilor privind standardele internaţionale de calitate, Joint Commission International (JCI).

Viziune

Viziunea noastră este aceea de a fi o instituţie medicală recunoscută pe plan mondial, care oferă servicii medicale moderne la standarde internaţionale, monitorizează îndeaproape noile tehnologii, devenind astfel nu numai un deschizator de drumuri al inovaţiilor din domeniul medical, ci şi un model pentru alte instituţii medicale. De asemenea, obiectivul nostru este acela de a deveni un lanţ de instituţii medicale care oferă servicii de cea mai bună calitate şi în mod egal tuturor pacienţilor din ţară sau străinătate, îndeplinindu-le acestora toate aşteptările, inclusiv siguranţă.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii medicale de calitate înaltă pentru toate segmentele sociale din ţara noastră, prin crearea de oportunităţi de angajare în sectorul medical şi prin asigurarea unei dezvoltări continue a angajaţilor noştri prin oferirea acestora a unui mediu de lucru plăcut şi sigur.

Calitatea Medicana

În sectorul medical, standardele de acreditare se concentrează pe oferirea unor servicii perfecte pentru pacienţi. Cel mai mare beneficiu este cel de a asigura siguranţa pacientului. Standardele noastre ridicate împiedică apariţia problemelor datorate aparaturii, medicaţiei sau a aplicaţiilor utilizate pe parcursul tratamentului şi asigură utilizarea aplicaţiilor celor mai recente, actuale, bazate pe rezultate demonstrate.

În afara standardelor de acceptare, evaluare şi îngrijire a pacientului, există standarde pentru controlul infecţiilor, managementul instituţiei, managementul riscului, instruiri şi calificări ale angajaţilor, management general, îmbunătăţirea calităţii şi managementul informaţiei.

Pe scurt, acreditarea include pacienţii, serviciile pentru pacienţi şi furnizorii acestor servicii. Astfel, pacienţilor le sunt oferite servicii de cea mai bună calitate pe cea mai sigură cale, în instituţii ce funcţionează în conformitate cu standardele de acreditare. Drepturile angajaţilor sunt respectate, iar dezvoltării continue şi instruirii li se acordă atenţia meritată. Este stabilit stilul de administrare, graficele organizatorice şi termenele de referinţă. Sunt efectuate studii pentru îmbunătăţirea calităţii şi susţinerea dezvoltării. Obiectivul este satisfacţia necondiţionată a pacientului, iar toate practicile sunt orientate către acesta.

Joint Commission International (JCI), una dintre puţinele instituţii care acordă acreditare internaţională în sectorul medical, a acreditat recent instituţiile medicale din ţara noastră. Pe baza unui acord de cooperare cu Ministrul Sănătăţii, standardele impuse de JCI sunt considerate pe plan global drept standarde de aur ale medicinii.

Grupul de Spitale Medicana a iniţiat studiile de acreditare prin înfiinţarea unui Departament de Management de Calitate în conformitate cu standardele JCI. Spitalele Bahcelievler şi Camlica au reprezentat baza proiectului, iar în octombrie 2007, respectiv mai 2008, Spitalul Camlica şi Spitalul Bahcelievler au fost acreditate. În anul 2009, spitalele Medicana International Istanbul şi Medicana International Ankara au fost acreditate. În anul 2010, Spitalul Medicana Camlica a fost reacreditat şi de asemenea, procesul de reacreditare a fost iniţiat şi în alte spitale care fac parte din grupul nostru.

După primii paşi făcuţi în procesul de acreditare, angajaţii Grupului de Spitale Medicana au participat la zeci de instruiri pentru siguranţa pacientului cu scopul perfecţionării continue şi şi-au pus în practică cunoştinţele. În prezent, Spitalele Medicana oferă servicii medicale peste standardele internaţionale din diverse domenii precum Controlul Infecţiilor, Îngrijirea Pacienţilor, Managementul Riscurilor, Siguranţa Pacienţilor, Calificarea Angajaţilor şi Managementul Informaţiei. Obiectivul nostru este acela de a maximiza practicile orientate către pacient şi de a asigura o perfecţionare continuă.

Activităţile cu caracter iniţiator ale Grupului de Spitale Medicana în domeniul turismului medical

Creşterea numărului populaţiei vârstnice, calitatea ridicată şi preţurile mici în comparaţie cu cele din ţările Europene fac ca Turcia să devină o „bază medicală” pentru ţări din Asia precum India, Singapore, Thailanda şi Malaiezia, devenind astfel un ajutor real pentru pacienţii străini. Datorită localizării sale strategice, Turcia deţine un avantaj în plus, deoarece se află aproape atât de Europa, cât şi de ţările din Orientul Mijlociu şi Balcani.

Datorită serviciilor sale de calitate, Turcia a devenit una dintre ţările preferate pentru turismul medical. Reuşitele medicilor noştri, calitatea instituţiilor noastre medicale, preţurile mai scăzute din punct de vedere al logisticii şi a costurilor pentru serviciile medicale, reprezintă atuurile noastre atât de importante, în comparaţie cu alte ţări în care se practică turismul medical.

În cadrul Grupului de Spitale Medicana sunt trataţi pacienţi din Orientul Mijlociu, Asia Mijlocie, Balcani şi Europa, precum şi din Turcia, prin oferiria de servicii la standarde internaţionale pe o scală largă, începând cu chirurgia cardiacă până la centrele de fertilizare in vitro, de la tratamentele moderne de cancer până la cosmetologie, de la neurochirurgie până la transplantul de organe, de la hemodializă până la tratamentul tulburărilor articulaţiei genunchiului şi neurologie, în spitale cu acreditare JCI.

În prezent, Grupul de Spitale Medicana îşi exportă cunoştinţele şi experienţa medicală în ţările aflate în curs de dezvoltare. Alături de planificarea investiţiilor, Grupul examinează ţările în curs de dezvoltare în domeniul medical precum România, Rusia, Bulgaria, ţările din regiunea Balcanilor, Siria, Irak, Algeria şi Liban şi coordonează cooperarea strategică pentru a îşi transmite cunoştinţele aici.

Grupul de Spitale Medicana împărtăşeşte oportunităţile de tratamente şi îngrijire efectuate în cadrul Grupului de Spitale Medicana, precum şi progresele înregistrate în domeniul medical din Turcia, participând la evenimente internaţionale care au loc în diverse ţări din lume şi efectuând toate activităţile necesare pentru plasarea Turciei în poziţia pe care o merită pe piaţa Turismului Medical Mondial.

Expirat
Agent vanzari consumabile medicale  -  Medicana Health Group Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close