Publicat 18 Feb 2019 | Reactualizat 18 Mar 2019 | Expiră 21 Mar 2019

Agent Vama Export

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau, cea mai mare companie din lume în domeniul curieratului şi unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii specializate în domeniul transportului şi al logisticii.

Cunostinte:
de legislatie vamala / limba engleza - nivel mediu / operare PC
Experienta de minim 6 luni-1 an in domeniu

Descrierea jobului

Intocmeste zilnic MAWB si preia documentele de export de la subcontractori si dispecer;
Verifica documentele de export ce necesita intocmirea DVE si le preda declarant vamal / comisionar vamal
Verifica atat corectitudinea documentelor primite de la client, cat si pe a celor originale;
Preia apelurile telefonice si ofera informatii corecte si complete clientilor cu privire la stadiul in care se gasesc expeditiile de export ale acestora, atunci cand acestea ii sunt solicitate;
Informeaza in scris clientii despre situatia expeditiilor pe care acestia le au in proces de vamuire
Intocmeste borderouri pentru expeditiile de marfa, documente si persoane fizice destinate exportului;
Aranjeaza si preda documentele de export operatorilor, pentru introducerea datelor in sistemul UPS;
Pregateste documentele si intocmeste AWB-urile pentru expeditii retur, reroute sau nonrevenue;
Aranjeaza si preda documentele vamale de export din ziua precedenta biroului customer service;
Aranjeaza si preda AWB-urile de export din ziua precedenta biroului facturare;

Descrierea companiei

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Expirat
Agent Vama Export  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close