Publicat 04 Feb 2021 | Reactualizat 04 Mar 2021 | Expiră 07 Mar 2021

Agent Tele-sales B2B

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

În viziunea Rockha, candidatul ideal este o fire comunicativă, căreia ii plac provocările, care știe să gestioneze un prim refuz și să îl întoarcă în favoarea sa. Căutăm un spirit de intraprenor, care să asculte nevoile clientului și să pună întrebările potrivite. Toate acestea de pe canapeaua de acasă sau din hotelul de la munte, știind că fiecare comandă încheiată îi aduce un comision generos.

Descrierea jobului

Până la prima noastra discuție, îți poți forma o imagine despre responsabilitățile postului de cel mai tare agent tele-sales, astfel:

- dezvoltarea unui portofoliu de clienti prin prospectarea pietei si identificarea oportunitatilor vânzării de produse de papetărie.

- contactarea clientilor si promovarea produselor si serviciilor noastre conform campaniilor planificate

- actualizarea bazei de date clienti cu informatii si cerinte despre clientii vechi/ noi sau potentiali

- oferi consultanta clientului si rezolvi, in colaborare cu celelalte departamente, eventualele reclamatii logistice primite de la acesta;

Descrierea companiei

Am început în 2018 prin a produce alternative pentru caietele și agendele clasice, folosind hârtie 100% ecologică, obținută din piatră.

Am continuat prin a fi alternativa ecologică a companiilor acordând o deosebită atenție procesului de fabricație astfel încât produsele noastre să nu dăuneze mediului înconjurător.

Calitatea este principiul nostru numărul 1, tocmai de aceea produsele Rockha au 50 de ani garanție. Arată și rezistă premium.

La Rockha producem cele mai tari agende din România. Realizăm agende, carnețele și alte articole de papetărie folosind hârtie din piatră. Calitatea produselor, senzația impresionantă a hârtiei și aspectul premium ne recomandă în vânzările online și în sufletele clienților.

Expirat
Agent Tele-sales B2B  -  Kambata Kaffa S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close