Publicat 01 Nov 2019 | Expiră 02 Dec 2019

Agent securitate - Centru logistic Turda

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Atestatul de agent de paza este necesar, dar poti sa-l dobandesti si in primele 3 luni de activitate.
Experienta in domeniul pazei exterioare a cladirilor este importanta.
Ne asteptam sa ai atentie distributiva si sa fii responsabil, harnic si onest.
Este necesar sa ai disponibilitate la efort fizic si lucru in ture de noapte.

Descrierea jobului

Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:
• asiguri securitatea perimetrului exterior al depozitului logistic, a bunurilor si valorilor, conform planului de paza si sa iei primele masuri in cazul eventualelor situatii neprevazute aparute
• gestionezi accesul camioanelor/autovehiculelor si persoanelor in perimetrul obiectivului conform normelor legale si dispozitiilor interne
• dirijezi camioanele cu marfa catre zonele de interes
• realizezi verificarea sigiliilor si cablurilor vamale ale camioanelor care pleaca din depozitul logistic.

Societatea Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand site-ul nostru www.dedeman.ro, la sectiunea GDPR. Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman.
Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea.
Consideram ca succesul companiei depinde de performanta angajatilor nostri, de experienta lor profesionala si personala in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si colegialitate, angajament si stabilitate.
Suntem alaturi de colegii nostri si ii sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor, pachete salariale competitive si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc.
Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 11.000 de angajati , suntem alaturi pas cu pas.

Expirat
Agent securitate - Centru logistic Turda  -  Dedeman

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close