Agent livrator

SC KOBER SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

- posesor permis conducere categ. B cu atestat ADR colete sau categ. C cu atestat ADR marfuri periculoase, card tahograf, certificat

Descrierea jobului

- Efectueaza deplasari pe traseul stabilit pentru zona de responsabilitate, in vederea onorarii comenzilor cu respectarea planificarii orare stabilite.

Beneficii:
- tichete de masa
- Prima de Paste si Craciun
- asigurare medicala privata care acopera servicii medicale atat din domeniul privat cat si public
- asigurare transport
- alte beneficii conform Contractului Colectiv de Munca incheiat la nivel de unitate

Recrutam din Bucuresti, Braila si Brasov


Nota de informare privind datele cu caracter personal
Prin transmiterea CV-ului dvs., intelegem ca sunteti de acord ca datele dvs. personale incluse in acest document, sa fie prelucrate de biroul de resurse umane al SC KÖBER SRL in scopul bunei derulari a procesului de selectie a candidatilor pentru pozitiile publicate pe acest site.
SC KÖBER SRL isi asuma raspunderea pentru protectia deplina a datelor dvs. personale si se obliga sa nu transmita aceste date unei terte parti fara acordul dvs.In cazul in care profilul dvs. nu se califica pentru o selectie la o pozitie la care ati aplicat, datele dvs. personale vor fi pastrate doar pana la finalizarea procesului de recrutare, pentru o perioada de maxim 3 luni, conform politicii noastre de retentie a datelor candidatilor. Aceasta politica nu exclude sansa dvs. de a aplica la orice alta pozitie devenita disponibila și anuntata pe site-urile de recrutare.

Descrierea companiei

A fost prima companie privata producatoare de lacuri si vopsele din Romania, fondata in 1990 de inginerul Aurel Köber. Astazi, Köber este furnizorul national de vopsele si rasini pentru piata produselor decorative si industriale.

http://www.kober.ro/index.php/ro/despre-noi/istorie.html

Publicat 2 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.