Publicat 20 Oct 2007 | Reactualizat 21 Oct 2007 | Expiră 20 Oct 2007

agent livrari

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

seriozitate, abilitati de comunicare, spirit de echipa, disponibilitate de program prelungit,capacitatea de a se adapta la modalitatea de lucru impusa de firma, intr-un timp cat mai scurt.

Descrierea jobului

Livrarea expeditiilor la destinatar, in termenul impus de proiect. Agentul isi asuma raspunderea asupra corespondentei din fiecare zi pe care o preia spre livrare. Se ofera salariu motivant in functie de rezultatele optime ale agentului
Important- Expeditiile nu se livreaza la cutia postala!

Descrierea companiei

Concorde Courier a fost înfiinţat în anul 2001. El este expresia nevoilor exprimate de repezentanţii a peste 500 de companii din Bucureşti. Studiul realizat de către o agenţie de profil a subliniat necesitatea implementării unui sistem profesionist de servicii de curierat.Creat pentru nevoile tale urgente, Concorde trece cu succes proba de viteză şi pe cea de rezistenţă: de 6 ani, ajunge întotdeauna primul!

Expirat
agent livrari  -  Concorde courier

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close