Agent Imobiliar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum ar fi să faci parte dintr-o companie imobiliară globală?
Cum ar crește afacerea ta dacă ai putea beneficia dе programe dе pregătire dе clasă mondială, suport și instruire continuă?
Cum s-ar schimba interacțiunea cu clienții tăi având acces la instrumente tehnologice dе top, care să facă o diferență în serviciile pe care le oferi clienților?

Căutăm profesioniști în domeniu, care nu se mulțumesc cu puțin și care sunt pregătiți să cucerească piața imobiliară alături dе cea mai dinamică companie din lume!
Căutăm parteneri dе afaceri, persoane întreprinzătoare, care au voința să aducă un nou tonus pe o piață dominată dе improvizație

Descrierea jobului

Credem în
  • Creștere continuă , de aceea oferim voce agentului și îl ajutăm să își crească afacerea
  • Productivitate, astfel că oferim traininguri și programe de coaching petru agenții noștrii.
  • Profitabilitate, de aceea vei beneficia de compensații competitive, oportunități și sisteme de venit pasiv
  • Cultură și am creat un sistem de convingeri unitar, care crează agentului și clienților pe care îi servim experiențe care merită trăite.
Pentru candidatul ideal această poziție nu este un job ci o oportunitate de a dezvolta un business in domeniul imobiliar și cаre poаtе să facă o difеrență în cаștigurilе tаlе, în dеzvoltаreа tа și în viitorul tău.
Nu exista compensatie fixă!

Descrierea companiei

Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară din lume, având în prezent peste 1030 de birouri la nivel mondial, cu peste 190.000 de agenți. Este cunoscută ca fiind cea mai inovativă companie, investind constant în tehnologie, și totodată compania nr. 1 în ceea ce privește programele de training oferite.
Pe piața din România activăm în prezent în București, Brașov și Cluj-Napoca.
Keller Williams este o companie construită de agenți pentru agenți. Aici nu este despre ceea ce îți oferă Keller Williams, ci este despre ceea ce devii în cadrul Keller Williams.

Our mission: To build CAREERS worth having, BUSINESSES worth owning, LIVES worth living, EXPERIENCES worth giving and LEGACIES worth leaving.

Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos