Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 14 Ian 2019

Agent imobiliar

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Consilier vanzari cu experienta si etica corespunzatoare domeniului imobiliar.

Descrierea jobului

Angajam consilier imobiliar cu experienta, teren si birou, cu castiguri ofertante bazate pe comision.
Se ofera portofoliu de start, birou propriu, posibilitatea de formare a propriei echipe, comision de la 50% din realizari, sustinere pentru realizarea tranzactiei, etc.

Cerinte:
- Experienta in domeniul intermedierilor imobiliare.
- Aptitudini organizationale, aptitudini de comunicare, tehnici de negociere, cunostinte in imobiliare, dinamism, diplomatie, disciplina.
- limbi: engleza, reprezinta un avantaj
- Operare PC si alte dispozitive

Atributii:
- Cercetarea si prospectarea pietei, preluare oferte noi, preluare cereri imobiliare
- Realizarea de vizite cu clientii, realizare inchirieri, vanzari-cumparari
- Inregistrarea ofertelor pe site, intretinerea portofoliului

Descrierea companiei

KLIK IMOBILIARE este o companie care s-a născut din dorința de a aduce zâmbetul pe buze fiecărui client, acel zâmbet care marchează împlinirea unui vis, succesul de a obține ceea ce dorești într-un timp cât mai scurt posibil și fără complicații.

Cum reușim asta? Datorită experienței de peste 10 ani în domeniul imobiliar, timp în care am încercat să oferim servicii complete de calitate exceptională în domeniul imobiliarelor si în domeniul investitiilor imobiliare! Ne perfecționăm permanent pentru că dorim să găsim soluții inovative la cerințele clienților noștrii!

Noi considerăm că relația dintre agentul imobiliar și client trebuie să fie una bazată pe încredere și comunicare, de aceea ne tratăm clienții cu toată atenția și dedicarea posibilă. Mulțumirea clientului la sfârșitul colaborării noastre este ceea ce ne îndeamnă să mergem mai departe!

Credem în ceea ce facem, deoarece suntem convinși că agentul imobiliar este consilierul dumneavoastră personal pentru cea mai importantă achiziție din viață!

Expirat
Agent imobiliar  -  KLIK BUSINESS SOLUTIONS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close