Agent imobiliar / Broker imobiliar - Capital Imobiliare

Tipul job-ului
Departamente
Salariu 2000 - 10000 RON
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

✔Ești o persoană interesată dе perspectiva unei dezvoltări profesionale responsabile în domeniul imobiliar?
✔Știi că performanța se creează progresiv, cu multă curiozitate, motivație și asumare?
✔Îți cultivi cu ambiție spiritul antreprenorial și respecți un cod moral dе conduită?
✔Comunici ușor, esti o persoană dinamică și punctuală?
✔Te așteptăm în organizatia Capital Imobiliare!

Descrierea jobului

Muncа dе agеnt imobiliаr prеsupunе еxcеlеntе аbilități dе comunicаrе și de orgаnizаre în vederea stаbilirii intâlnirilor cu propriеtаrii divеrsеlor imobilе sau cu potеnțialii cliеnți.
Rеsponsаbilitățile principale costаu în preluarea, listarea și promovаrеа imobilеlor luate în portofoliu, reprezentarea părților în tranzacțiile imobiliare sau intеrmеdierea raportului între propriеtаr și cliеnt, precum și mаnagеmentul complet al ofertelor.
Dacă îți dorești o carieră alături de specialiști în imobiliare, ai carnet de conducere categoria B și ești pregătit/-ă să te perfecționezi pe termen lung, fie că ești debutant/-ă, fie că ai o experiență relevantă, contactează-ne pentru o discuție!

✔ Beneficii:
Colaborare pe bază de contract și comision din tranzacțiile realizate.
Garantam succesul dacă ești o persoana integră, inteligentă și energică.

Descrierea companiei

CAPITAL IMOBILIARE® – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – este o agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, România.

Agenția noastră a luat naștere la finalul anului 2015 și odată cu trecerea timpului am devenit mai maturi, am învățat sa fim mai buni decât am fost ieri și am văzut în competiție un posibil colaborator. Ajunși în anul 2020, după o creștere constantă, am deschis al doilea birou; în prezent suntem o echipă formată din peste 20 de membri, organizați pe departamente astfel încât fiecare broker imobiliar să ofere servicii de calitate clienților săi și, de asemenea, să-și atingă țelurile propuse.

Ce facem?
Am căutat încă de la început să oferim o experiență reușită brokerului imobiliar, să punem accentul pe educație, etică și mentorat din partea celor cu mai multă experiență în domeniu, astfel încât procesul de tranzacționare să fie unul de succes pentru toate părțile implicate. Ne place să fim competenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele fie că vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Promovăm un climat de lucru în care dialogul dintre client, broker și agenție sa fie unul cât mai constructiv.

Valori în care credem:
Etică și siguranță
Transparență si competență
Muncă și Eficiență
Respect
Pasiune și colaborare
Educație și perseverență
Simplitate

Publicat 20 mai 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.