Publicat 31 Iul 2008 | Reactualizat 29 Aug 2008 | Expiră 31 Aug 2008

AGENT COMERCIAL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Serios , harnic si cu ceva tupeu . Insistent in sensul bun , dornic de cistig si de afirmare . Dornic de a accede intr-o firma serioasa si in plina crestere.

Descrierea jobului

Agentul comercial va primi o zona delimitata in cadrul companiei , unde va dezvolta relatii comerciale cu clientii zonei. Va primi tot sprijinul necesar , atit din punct de vedere logistic cit si material. Va avea responsabilitatea intretinerii relatiilor comerciale cu acesti clienti precum si dezvoltarea unor relatii noi. Va prelua comenzile din zona arondata , le va preda la firma si va face incasarile aferente marfii vindute . Va beneficia de carnet de munca , autoturism de serviciu si de alte avantaje in cadrul firmei ( va avea un pachet salarial ).
Va putea sa beneficieze de dezvoltarea viitoare a firmei printr-o remuneratie foarte atractiva bazata pe comisioane , bonusuri , tichete de masa precum si alte cadouri. Va avea acces la o treapta superioara de performanta , prin posibilitatea de trecere in cadrul diviziei nationale de distributie , pe un post de A.S.M.

Descrierea companiei

Firma de import produse alimentare conservate cu distributie nationala. Distributie zonala a produselor importate de noi precum si a altor produse , pe doua laturi : food si non food . Companie veche in piata - din 1996 aflata in plina dezvoltare , avind cresteri semnificative de vinzari.

Expirat
AGENT COMERCIAL  -  ORIZONT SERVOCOM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close