Publicat 01 Sep 2008 | Reactualizat 30 Sep 2008 | Expiră 02 Oct 2008

Agent comercial, inginer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, sociabila, orientata catre client, dispusa sa lucreze pe teren, sa caute clienti noi si sa pastreze permanent legatura cu clientii actuali.
Capacitate de a imbina munca in echipa cu cea individuala.

Descrierea jobului

Compania doreste sa se extinda la nivel national. In acest scop, persoana care va fi selectionata va avea in mare o munca de teren, plus cateva activitati de birou. Printre sarcinile postului, cele mai importante sunt: cautarea de clienti noi in intreaga tara pentru a prezenta firma RLM si produsele pe care noi le oferim, pastrarea unei legaturi permanente cu clientii existenti deja, intocmirea unor rapoarte despre fiecare client in parte, precum si a unor rapoarte saptamanale cu activitatile zilnice.
Se ofera telefon de serviciu, salariu fix atractiv plus comision din vanzari (totul se poate negocia in cadrul interviului).
Pentru a ne cunoaste mai bine, nu ezitati sa intrati pe pagina http://www.riegoslm.com/

Descrierea companiei

SC RLM WATER MANAGEMENT este un consortiu spaniol, al carei specific il reprezinta, printre altele, constructia de sere si solare, sisteme de irigatii prin picurare si sisteme de filtrare si epurare a apei. RLM are proiecte in tari precum: Spania, Mexic, Republica Dominicana, Maroc, China, Turcia, etc, iar de curand si-a deschis o sucursala si in Romania. Sediul firmei este amplasat intr-o zona foarte buna din Bucuresti(Piata Romana), pe strada George Enescu nr. 27-29, sector 1 (Palatul UGIR).
Cum firma a aparut destul de recent pe piata romaneasca, ne aflam intr-un proces normal de extindere si in acest scop cautam persoane dispuse sa faca parte din echipa noastra tanara.
Se ofera un mediu de lucru placut, un salariu motivant si posibilitati de avansare.

Expirat
Agent comercial, inginer  -  SC RLM WATER MANAGEMENT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close