Publicat 14 Nov 2007 | Reactualizat 13 Dec 2007 | Expiră 15 Dec 2007

Agent Asigurari

9 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fi completat cel putin o polita RCA, sa aiba cunostinte despre piata de asigurari si posibili clienti.
Fiecare persoana care are de asigurat mai mult de 5 masini poate profita de acesta ocazie reducandu-si astfel costurile de asigurare.

Descrierea jobului

Avand in vedere ca in decembrie expira 80% din asigurarile obligatorii RCA, ne-am gandit sa oferim agentilor posibilitatea de castiga intr-o luna cat pentru un an.
Fiecare agent va beneficia de training gratuit, va avea acces la aplicatia de organizare interna, in functie de zona in care locuieste va beneficia de baze de date cu clienti si va avea toata sustinerea pentru parcuri auto mari.

Comisioanele se discuta in functie de volumul de asigurari.

Descrierea companiei

Asimo Asigurari este colaborator UNIQA, lider al pietei austriece de asigurari si a devenit printr-o evolutie dinamica, una dintre cele mai importante grupuri de asigurare din Europa Centrala. Oferirea de solutii individuale si dezvoltarea produselor personalizate sunt menite sa intruneasca necesitatile din ce in ce mai diversificate ale clientilor.

Expirat
Agent Asigurari  -  Asimo Grup

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close