Publicat 13 Iun 2007 | Expiră 13 Iun 2007

Agent Asigurari

Confidential
20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana perseverenta cu o dorinta puternica de a castiga o suma mare de bani, cu aptitudini reale de consiliere si negociere.

Descrierea jobului

ConfidentialAi auzit de noua lege a pensiilor private??Incepand cu 1 august 2007 , fiecare angajat cu varsta de maxim 35 de ani ,este obligat prin lege sa incheie un contract de pensie privata cu o casa de pensii privata acertificata, acesta are dreptul sa-si aleaga o firma privata care va avea grija de 2% din cei 9.5% care se dadeau pana acum la stat.Cine nu isi alege..i se va da din oficiu , in functie de anumite interese o firma privata. Avand in vedere ca va fi o adevarata revolutie in acest domeniu se fac recrutari de colaboratori, castigul este fix de 15-20 de euro pe contract semnat si avand in vedere ca vb de aproximativ 5 milioane de locuitori, va puteti numai imagina castigurile pe care le puteti atinge in aceasta perioada!!! Daca ai peste 18 ani si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si performanta te invit sa ma contactezi la cool_ady_fulga2002@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740675246.

Expirat
Agent Asigurari  -  Confidential

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close