Publicat 10 Mar 2008 | Expiră 10 Mar 2008

agent asigurari Generali - Pitesti

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dinamism si reactie rapida
Sa muncesti in Generali inseamna sa fii dinamic, prompt, curios si in permanenta dispus sa experimentezi noi solutii. Este o mentalitate proactiva care genereaza idei inovative. Dinamismul si promtitudinea in decizii lucreaza in tandem cu flexibilitatea si abilitatea de adaptare la schimbare.

Increderea in tineri
Generali are incredere in tineri si este pregatita sa investeasca in ascensiunea si dezvoltarea acestora. Persoanele recrutate de Generali trebuie sa aiba o mentalitate flexibila, sa fie deschise catre inovatie si schimbare. Angajatii companiei trebuie sa-si doreasca sa se dezvolte intr-o companie care tinteste sa devina cel mai dinamic sector.

Responsabilitate individuala
Fiecarei persoane din Generali i se cere sa fie responsabila pentru propriile decizii la nivelul sau organizational, acceptand recompensele si consecintele rezultate in urma deciziei luate.

Descrierea jobului

Ce poti face incepand de maine ?

sa promovezi serviciile financiare Generali
sa prospectezi piata potentialilor clienti
sa faci analiza nevoilor clientilor
sa informezi clientii
sa cladesti si sa dezvolti permanent relatia cu clientii tai
SA ACORZI CONSULTANTA FINANCIARA!

Oferta (bonusuri, beneficii):
Pachet salarial competitiv (venit fix + comision+ bonus)
-Program de finantare, bonusuri pentru realizarea target-ului,posibilitatea cresterii substantiale a veniturilor pe masura dezvoltarii echipei.
-Training gratuit, concursuri motivante
-program flexibil
-posibilitatea de a lucra part time/ full time
-castiguri atractive si motivante, functie de performante
-plan de cariera foarte atractiv, posibilitati reale de promovare rapida
-lucrul in cadrul unei echipe dinamice si profesioniste
-suport din partea cadrelor de conducere
-programe de instruire si dezvoltare profesionala si personala
-reprezentarea unei Institutii Financiare de Prestigiu din Europa

Descrierea companiei

De aproape doua secole, Generali este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare si de asigurari din lume, un brand care se traduce prin siguranta si incredere acordata milioanelor de clienti de pe 5 continente. Si in Romania Generali Asigurari isi consacra toate eforturile pentru a oferi cele mai bune solutii de asigurari de viata si generale atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice
Piata asigurarilor se afla intr-o continua ascensiune si va deveni cu siguranta, in scurt timp, unul dintre cele mai profitabile sectoare ale economiei romanesti. Acesta este si motivul pentru care multi dintre cei care isi doresc o cariera de succes s-au orientat catre acest domeniu.

Expirat
agent asigurari Generali - Pitesti  -  Mistral

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close