Agent achizitii hoteliere Bucuresti

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii medii;
Permis de conducere categoria B;
Cunostinte solide de contabilitatea stocurilor si aprovizionarii;
Cunostiinte de operare PC
Atitudine pozitiva, orientare catre solutii;
Abilitati de negociere;
Buna comunicare interpersonala şi relationala;
Initiativa şi capacitate de lucru.

Descrierea jobului


Sa efectueze comenzi la produse alimentare, nealimentare, bauturi,obiecte de inventar, mijloace fixe, servicii,consumabile, etc.;
Sa efectueze NIR-uri pentru produsele nealimentare si obiecte de inventar;
Sa primeasca note de comanda din toate sectoarele;
Sa efectueze bonuri de consum ptr produsele nealimentare si bonuri de transfer pentru obiecte de inventar;
Sa urmareasca stocurile la toate materialele stocabile (minim,maxim);
Sa caute furnizori printr-un studiu de piata si sa selecteze si sa negocieze ofertele;
Sa analizeze consumul pe categorii de produse;
Sa fie capabil si hotarat in relatiile cu furnizorii;
Sa respecte si sa propuna imbunatatiri ale proceselor de achizitii;
Sa supravegheze nivelul stocurilor si sa ia masuri de recompletare;
Sa verifice si sa supravegheze procesele de receptie, stocare, dare in consum;
Sa analizeze facturile emise de furnizorii de materiale, materiale consumabile, piese de schimb, obiecte de inventar, mijloace fixe si utilitati si alti prestatori de servicii pentru a fi achitate.

Descrierea companiei

Aflat în unul dintre cele mai frumoase si exotice locuri din Europa, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță, în paradisul Deltei Dunării.

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși, deoarece arhitectura resortului păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus și finisajele atent alese, asigură standarde ridicate de cazare, camerele fiind echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Green Village 4* Resort nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor de cazare in Delta Dunarii. Echipa noastră se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, deoarece paleta de facilități este variată si nu dorim să existe abateri.

Printre facilitățile resortului, putem enumera: restaurant & brasserie, health center (masaj și centru de fitness), piscină și jacuzzi, lotus SPA cu saună uscată, entertainment center (billiard, tenis de masă, ping-pong, cărți de joc, table, darts, șah, jocuri de societate), kids club și loc exterior de joacă pentru copii, 3 săli de cinema la interior și un cinema în aer liber, sală de conferințe, activități sportive în aer liber (plimbări cu hidrobicicleta, cu caiacul, cu bicicleta, tir cu arcul, pescuit, activități nautice), gift shop și seri cu muzică live.

Green Village 4* Resort este o inițiativă 100% românească, care din anul 2015 aparține Grupului Eurolines România, ca prim proiect hotelier în care a ales să investească.

Publicat 30 iun. 2022 Reactualizat 28 iul. 2022 Expiră 30 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.