Publicat 07 Mai 2007 | Reactualizat 13 Mai 2007 | Expiră 15 Mai 2007

Administrator Sisteme Desktop/ LAN Management

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii – superioare (profil tehnic informatic)
Minim 3 ani experienta relevanta pe post
Cunostinte PC – administrare sisteme de operare (Windows, Linux, Solaris s.a.), administrare configurare echipamente Desktop/LAN si periferice, instalare/ depanare drivere aplicatii, aplicatii specifice administrarii structurilor Desktop/LAN si periferice, MS Office (Excel, Access – nivel mediu)
Cunostinte limba engleza – nivel mediu
Gandire analitica
Abilitati bune de comunicare
Abilitati de rezolvare a problemelor
Implicare si responsabilitate
Team-player

Descrierea jobului

Ofera la cerere consultanta cu scopul elaborarii structurilor Desktop/LAN si periferice
Monitorizeaza functionarea in parametrii agreati a structurii Desktop/LAN si periferice
Administreaza echipamentele Desktop/ LAN si periferice – testeaza, instaleaza, configureaza si monitorizeaza echipamentele
Asigura suport pentru furnizorii externi de servicii si produse IT&C pe domeniile Desktop/LAN si periferice
Participa la testarea noilor sisteme sau aplicatii IT&C implementate pe parte de Desktop/LAN si periferice, concepe scenarii de testare si elaboreaza raportul de testare

Descrierea companiei

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.
Raiffeisen Bank Romania -Banca ta de incredere !

Expirat
Administrator Sisteme Desktop/ LAN Management  -  Raiffeisen Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close