Publicat 25 Oct 2016 | Expiră 26 Nov 2016

Administrator sistem

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

La Class IT avem o oportunitate de job. Focusul nostru este pe rezultate, evolutie si implicare, pentru ca suntem HYPER Profesionisti!

Din pozitia de Administrator sistem, ai acum ocazia sa te alaturi unei echipe stelare!
Daca te regasesti in descrierea de mai jos si daca esti dispus sa iti asumi efortul necesar pentru a ajunge la performanta maxima, asteptam cu mult interes sa rasfoim CV-ul tau si sa te chemam la interviu.

Ce ne dorim de la tine?
- Cunostiinte de instalare, configurare si troubleshooting sisteme de operare Windows/Mac;
- Cunostiinte de instalare, configurare si troubleshooting pentru suita MS Office;
- Cunostinte de configurare email (POP3, IMAP, EXCHANGE);
- Cunostinte Hardware pentru computere si imprimante;
- Cunostinte despre servicii si troubleshooting retea si protocoale;
- Cunostinte de baza administrare si configurare SRV 2008 / AD;
- Cunostinte de setarile Mobile, sincronizari si partajari contacte/calendar intre sisteme: Android, IOS, Symbian, Exchange, Blackberry, Outlook;
- Experienta in lucrul cu: solutii stocare RAID, solutii backup, active directory, instalare echipamente active cu management, echipamente wireless, VPN-uri;
- Abilitati organizatorice si respectarea termenelor limita;
- Orientare catre client;
- Capacitate buna de comunicare si relationare;
- Abilitatea de a lucra sub presiune;

Descrierea jobului

- Verifica functionarea in parametri normali a sistemelor IT;
- Asigura managementul incidentelor, troubleshooting prin sistemul de ticketing;
- Intelege si urmareste politicile si procedurile IT;
- Se documenteaza asupra proceselor operationale;
- Efectueaza mentenanta sistemelor de calcul bazate pe sisteme de operare din familia Windows si a aplicatiilor care pot rula peste acesta si rezolvarea eficienta a situatiilor software si hardware.

Descrierea companiei

Cu o experienta de peste 15 ani, Class IT este una din companiile de top care ofera servicii de externalizare IT si suport IT poactiv pentru peste 200 de clienti, companii de diferite marimi. Class IT ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT și cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performantă si dezvoltare continua.

In 2013 am trecut la un alt nivel si am lansat cultura organizationala Star Team, o cultura de companie unica in Romania, completata cu emotie si conceptul joaca-munca,care prin evenimente dedicate echipei, reusim sa cream in fiecare zi un cadru organizational in care sustinem si recompensam performanta, asiguram un cadru de dezvoltare profesional si personal fiecarui membru si crestem eficienta serviciilor IT clientilor

Nava noastra este deschisa pentru noi membri, pregateste-te pentru o calatorie care iti va propulsa cariera si descopera cele 10 motive pentru care sa alegi Class IT! Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru vizitand www.starteam.ro.

Expirat
Administrator sistem  -  Class IT Outsourcing