ADMINISTRATOR RETEA

AIS CLINICS HOSPITAL 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Studii în domeniul IT, facultate tehnica
Cunoasterea sistemul de operare Windows si Windows Server
Experiență în domeniu minim 2 ani
Cunoștințe hardware și software
Familiarizarea cu ușurință cu sisteme ERP
Cunoștințe TCP/IP
Gandire analitică, bune cunostinte de programare algoritmica;
Capacitate de organizare și încadrare în termene, integrare și lucru în echipă

Descrierea jobului

1. Verifică şi asigură funcţionalitatea sistemelor informatice
2. Instalează sistemul de operare, driverele, configurează sistemul de operare, instalează perifericele necesare, instalează programele software necesare desfăşurării activităţilor;
3. Face inspecţii tehnice periodice;
4. Configurează clientul de email si pentru acces la Internet;
5. Distribuirea manualelor de utilizare pentru produsele software si hardware folosite.
6. Instalarea, configurarea si menţinerea în parametri funcţionali a reţelei de calculatoare;
7. Introducerea calculatoarelor noi în retea;
8. Asigurarea securităţii calculatoarelor din reţea;
9. Întreţine buna funcţionare a tuturor calculatoarelor din reţea;
10. Asigură mentenanţa echipamentelor prin respectarea instrucţiunilor de utilizare şi raportarea eventualelor defecţiuni intervenite
11. Asigură buna funcţionare a programelor şi calculatoarelor instalate prin respectarea procedurilor legate de protecţia împotriva viruşilor informatici, menţinerea configuraţiei software.
12. Efectueaza activitatea de transport catre client a echipamentelor hardware noi;
13. Raportează neconcordanţele între bugetul acordat şi necesar;
14. Identifică furnizori, analizează şi prezintă Directorului IT oferte favorabile firmei;
15. Urmăreşte derularea contractelor cu furnizorii de servicii în vederea asigurării service-ului pentru echipamentele achiziţionate.

Descrierea companiei

Ais Clinics Hospital este un centru de diagnosticare, tratament si recuperare medicala infiintat in anul 2009, in scopul de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor prin diagnostic precoce si solutie pentru pacient. In prezent, Ais Clinics & Hospital detine patru clinici care deservesc peste 22 de specialitati medicale si care isi desfasuara activitatea in cladiri medicale moderne, dotate cu aparatura ultraperformanta si laborator de analize propriu.

Ais Clinics ofera prin intermediul experientei si profesionalismului cadrelor medicale, servicii de calitate superioara, pacientii putand beneficia de servicii medicale decontate de CASMB si OPSNAJ, dar si contracost. In cadrul clinicilor medicale, pacientii pot efectua consultatii, invetigatii si tratamente prin metode de ultima generatie, pentru orice fel de afectiuni. In scopul de a aloca timpul ramas vietii private si bucuriilor de zi cu zi, dar si pentru a economisi durata de tratare a afectiunilor, a timpului pierdut in trafic sau a invoirilor de la locul de munca, Ais Clinics & Hospital ofera servicii integrate de medicina de familie, medicina muncii, specialitati medicale si farmacii, toate in aceeasi locatie. Pacientii au la dispozitie servicii medicale complete precum : balneofizioterapie, kinetoterapie si recuperare medicala, cardiologie, chirurgie generala, dermato-estetica, dermato-venerologie, ecografie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oncologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, radiologie, stomatologie, urologie, etc.

Farmaciile Ais prezente in fiecare locatie a grupului ofera posibilitatea eliberarii de medicamente compensate si gratuite, acestea fiind in cotract cu CASMB si OPSNAJ.

Echipa medicala Ais Clinics & Hospital este una dedicata, stabila, unita si mai ales recunoscuta pentru serviciile complete de asistenta medicala, preventie si tratament oferite pacientilor sai pentru imbunatatirea starii de sanatate a acestora.

Publicat 7 Iun. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.