de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 26 Iul 2006 | Reactualizat 24 Aug 2006 | Expiră 26 Aug 2006

Administrator IT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Activitatea de zi cu zi implica:
- configurare si administrare servere Linux si Windows
- testarea , asamblarea si dezasamblarea calculatoarelor
- configurari hardware si software
- proiectari si instalari de retele informatice
- suport tehnic on-site

Descrierea jobului

- studii superioare finalizate in domeniul IT
- experienta anterioara in domeniul IT intr-o pozitie similara minim 1 an
- abilitati de comunicare
- carnet de conducere

Descrierea companiei

IT Assist este un start-up in domeniul furnizarii de servicii IT.
Echipa va fi formata pentru inceput din 5 persoane, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se extinda pana la 8-10 persoane. Se urmareste crearea unei echipe tinere, dinamice, cu potential care sa creasca impreuna cu compania si sa asigure in viitor coloana ei vertebrala.

Misiunea IT ASSIST este de a asista companiile mici si mijlocii, din diverse domenii de activitate, in procesele de eficientizare a activitatii si dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si comunicare. Prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, e-mail) IT ASISST comite in a incheia cu fiecare client un parteneriat in care sa primeze perfecta intelegere a nevoilor reale astfel incat companiile partenere sa-si mentina focusul in domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de IT ASSIST sa contribuie la cresterea productivitatii si eficientei.

Expirat
Administrator IT  -  IT Assist

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close