Administrator Baze de date

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce ne-am dori de la tine:
 • Licenta in Informatica
 • 3 ani de experiență în rol de administrare baze de date
 • 3 ani de experiență în managementul sistemelor de baze de date critice pentru afaceri
 • Cu experiență în lucrul în echipe internaționale, cu mai mulți furnizori
 • Cunoașterea diferitelor sisteme de baze de date
 • Cunoaștere foarte profundă a serviciilor MSSQL și ETL
 • Abilitatea de a lucra de la distanță și în mare parte nesupravegheat
 • Engleză avansată
 • Capabil să gestioneze schimbări complexe

Descrierea jobului

Echipa IT se extinde și caută un nou coleg, așa că dacă ești pasionat de Baze de date, îți place să lucrezi în mediul internațional, atunci aplică!

Ce vei face zi de zi:
 • veți planifica, proiecta, livra și menține sisteme de baze de date în domeniul infrastructurii IT
 • veți furniza sisteme de baze de date IT stabile și foarte disponibile
 • veți optimiza și standardiza serviciile de baze de date pe piețele IPF
 • veți lucra cu Managerul DBA al grupului în stabilirea viziunii infrastructurii IT pentru IPF
 • veți menține legătura zilnic cu alte funcții IT pentru a asigura livrarea eficientă a tuturor schimbărilor în curs de desfășurare în platforme și servicii
 • veți raporta capacitatea, încărcarea și alte metrici în sistemele de baze de date
 • trebuie să fiți un membru activ în proiecte și transformări ale sistemelor de baze de date în infrastructura Grupului
 • veți asista și veți răspunde la auditurile interne și externe
 • veți analiza riscurile legate de sistemele de baze de date și veți oferi atenuări pentru acestea
 • veți lucra împreună cu echipe de contract IT și furnizori terți

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: datepersonale@provident.ro.

Publicat 29 nov. 2021 Reactualizat 17 ian. 2022 Expiră 28 ian. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.