Publicat 08 Nov 2007 | Reactualizat 08 Dec 2007 | Expiră 09 Dec 2007

Administrare & Support Servere de Aplicatie ( Unix, Aix, etc.)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea companiei

SoftNet Development & Consulting S.R.L. este o companie lider în dezvoltarea şi implementarea de proiecte software şi de consultanţă în domeniul informatic, fiind primul IBM Premier Software Business Partner din România şi un important partener Microsoft în domeniul Document Management.
Principala arie de interes o reprezintă proiectele de Document Management, Content Management, Internet Banking, arhivare de informaţii şi documente, ERP, consultanţă, infrastructuri de comunicare electronică a informaţiilor pentru organizaţii de mari dimensiuni.
SoftNet Development & Consulting S.R.L. îşi extinde major activitatea şi recrutează profesionişti valoroşi, programatori experimentaţi sau juniori dornici de afirmare.

Expirat
Administrare & Support Servere de Aplicatie ( Unix, Aix, etc.)  -  S.C. SoftNet Development & Consulting S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close