Publicat 17 Nov 2005 | Reactualizat 18 Dec 2005 | Expiră 18 Dec 2005

Admin Hosting

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Administrator Servere Cpanel / Plesk

Descrierea jobului

- Responsabilitati:
Administrare Servere Cpanel / Plesk

- Cerinte:
Cunostinte temeinice Cpanel / Plesk

Descrierea companiei

Localizata in Bucuresti, Romania , IMS-SOFT & SERVICES este o societate cu capital integral romanesc care are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru internet, programare, procesare de date, web design, comercializarea softului obtinut prin productie proprie sau sub licenta de la alte companii, ce ofera solutii atat pentru organizatii cat si pentru persoane fizice.Fie ca doriti incepere unui site de la zero sau doriti refacerea unuia existent, noi avem solutia ideala pentru dumneavoastra.
Oferim servicii profesionale pentru a va satisface nevoile la cel mai inalt nivel, fiecare client primind atentia noastra 100 % echipa focalizandu-si eforturile pe proiectul sau.
Suntem specializati in proiectarea, executia si întretinerea de site-uri si portaluri web, aplicatii interactive, aplicatii baze de date, design, creatie graficã (sigle, logo); lucram in html, dhtml, css, java script, MySQL, PHP, FLASH; programe de grafica: Adobe Photoshop, Corel Draw, Swift 3D.

Expirat
Admin Hosting  -  IMS Soft&Services

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close