Adjunct sef raion Carne / Peste

SELGROS Cash&Carry 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Studii medii
 • Experiența în domeniul comercial constituie avantaj
 • Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă
 • Cunoștințe bune de operare PC

Descrierea jobului

*Cele doua posturi sunt disponibile pentru magazinul Berceni

Descrierea postului Adjunct sef raion Carne:
 • coordonează si organizează activitatea de recepţie, depozitare, pregătire, preparare şi vânzare a cărnii şi a preparatelor din carne
 • lucrează la tranşarea şi prepararea cărnii împreună cu personalul din subordine
 • gestionează corect stocurile şi inventarele departamentului
 • urmăreşte îndeplinirea planurilor de vânzări
 • coordonează echipa de angajaţi din cadrul raionului

Descrierea postului Adjunct sef raion Peste:
 • coordonează şi organizează activitatea de recepţie, depozitare, pregătire, preparare şi vânzare a pestelui şi a preparatelor din peste
 • supravegheaza si execută procesul de pregatire si ambalare a pestelui/produselor derivate din peste, curatarea, eviscerarea si filetarea pestelui
 • gestionează corect stocurile şi inventarele departamentului
 • urmăreşte îndeplinirea planului de vânzări

Oferta:
 • salariu atractiv și tichete de masa
 • spor de sâmbătă și de duminică, spor de frig
 • beneficii*:Crăciun, Paște, vacanță, asigurare privată voluntară de sănătate
 • oportunitatea unei cariere într-o companie multinațională
 • sistem informatic performant și logistică modernă.
*acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate
.

Informare:
Vă informăm că, prin aplicarea pentru o pozitie în cadrul societății Selgros Cash&Carry SRL, vă vom colecta și folosi datele personale oferite în desfășurarea procesului de selecție și recrutare de personal. Pentru informații complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării și selecției de personal în cadrul Selgros Cash&Carry SRL, vă rugăm accesati site-ul societății la adresa www.selgros.ro, secțiunea Cariere.

Descrierea companiei

Selgros Cash&Carry este parte din portofoliul Transgourmet Holding AG, a două cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea că bază a oricărei acțiuni.

Selgros Cash&Carry România a intrat pe piață în anul 2001 prin decshiderea primului magazin în Brașov și este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc. In prezent, Selgros deține 23 de magazine în România și se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

Clientul este în centrul activității Selgros și ne îndeplinim zilnic misiunea de a îi oferi un sortiment bogat și diversificat, de o calitate înaltă la prețuri avantajoase și servicii excelente.

Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.

Astăzi echipa Selgros România are peste 4493 de membrii, feicare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie, muncim cu placere împreună, ne implicăm, ne asumăm responsabilitățile, ne perfecționăm zilnic și ne facem meseria eficient în beneficiul clienților și companiei. Suntem dedicați muncii noastre, ne bucură întotdeauna lucrul bine făcut și ne dorim să facem ziua mai bună tuturor celor ce ne trec pargul.

Te așteptăm să faci parte din Clubul profesioniștilor Selgros!

Publicat 6 Iun. 2022 Reactualizat 6 Iul. 2022 Expiră 6 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.