Publicat 16 Ian 2006 | Reactualizat 12 Feb 2006 | Expiră 16 Feb 2006

Adjunct Sef de Magazin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta în domeniul comercializãrii cu amãnuntul a produselor alimentare si experienta într-o functie de conducere sunt obligatorii Cunostinte de limba englezã. Limba germanã constituie un avantaj. Persoanã motivatã, responsabilã, rezistentã la stres.

Descrierea companiei

\"REWE\"

Rewe România reprezintă în tara noastră concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experientă de peste jumătate de secol.

La ora actuală grupul REWE este reprezentat în peste 13 tări europene, cu o cifră de afaceri de peste 40 de miliarde de EUR si un număr total de angajati de peste 187.000. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar REWE mai este activ la nivel european si în domeniul turismului cât si cel al comertului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

În România concernul este prezent prin liniile de desfacere Billa, Selgros-Fegros, XXL Megadiscount! si prin magazinele Penny Market.

Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim sanse de promovare în carieră pentru angajatii motivati si dornici de a învăta, pachet salarial atractiv corelat cu performantele, atmosferă plăcută de lucru, în prezent compania numărând 1200 de angajati.

Suntem o companie internaţională în plină expansiune. Prin magazinele noastre XXL Megadiscount, deja existente, si prin magazinele Penny Market oferim siguranta unui loc de muncă stabil într-o echipă tânără si de succes cu multiple posibilităti de dezvoltare.

Expirat
Adjunct Sef de Magazin  -  Rewe Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close