de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 26 Ian 2016 | Expiră 27 Feb 2016

ACTOR / ACTRITA TEATRU si PETRECERI PENTRU COPII

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

PASIONAT de lucrul cu copiii, creativ, inventiv, ludic, plin de energie. Seriozitate si punctualitate. Dedicat. Actorul / Actrita trebuie sa fie rapid(a) in invatarea si asimilarea tuturor textelor.

Descrierea jobului

O parte a jobului este cea de entertainer / animator petreceri copii, Actorul / actrita, personaj costumat, are rolul de a-i distra / anima pe copii cu jocuri si concursuri interactive, face-painting si baloane modelabile (se asigura training). Un astfel de rol are ca scop final: distractia maxima a tuturor copiilor.
La spectacole de teatru: interpretarea persoanjelor cu implicare, interactiunea cu publicul fiind o latura importanta, respectacrea scenariului si implicarea fiind obligatorii.
Beneficii: Lucrul intr-o echipa profesionista, carte de munca, posibilitatea de a avansa in aceasta cariera.

Descrierea companiei

Suntem o companie tanara, in crestere de la an la an. Ne caracterizeaza entuziasmul, perseverenta si pasiunea pentru ceea ce facem. Actorii cu feedbackuri pozitive sunt avansati, au prime , bonusuri.

Expirat
ACTOR / ACTRITA TEATRU si PETRECERI PENTRU COPII  -  Lumea Veseliei srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close