Accountant Manager/ Contabil Senior

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru clientul nostru, companie ce ofera consultanta fiscala recrutam Accountant Manager/Contabil Senior
- studii superioare finalizate in domeniul economic;

- experienta de minim 3 - 4 ani in contabilitate integrala;

- cunostinte solide privind legislatia în domeniul contabilitatii;

- cunostinte foarte bune de MS Office precum si de softuri de contabilitate;

- cunostinte de limba engleza;

- persoana placuta, comunicativa, orientata spre rezultate,

- abilitati de vanzare

- abilitati de comunicare si in limbaj non financiar

Descrierea jobului

- asigurarea contabilitatii clientilor, conform legislatiei in vigoare;

- verificarea elementelor din balanta;

- efectuarea de operatiuni specifice inchiderilor contabile lunare, pregatirea declaratiilor si raportarilor periodice, lunare, trimestriale, semestriale si anuale;

- coordonarea colegilor din echipa;

- intocmirea de rapoarte si situatii specifice activitatii.

Descrierea companiei

BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, datele dvs. vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dvs.

In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui email la adresa: recrutare@bia.ro.

Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate: https://www.bia.ro/articol/513/politica-de-confidentialitate/. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va preluram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

Publicat 12 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.