Publicat 11 Ian 2021 | Reactualizat 08 Feb 2021 | Expiră 11 Feb 2021

Account Opening Support Officer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Condiții minime de eligibilitate:
Studii universitare finalizate sau in an terminal (preferabil studii economice)
Minimum 1 an experienta in banca sau in activitatile de operatiuni
Cunoasterea legislatiei si normelor Bancii Nationale a Romaniei aferente operatiunilor
Cunostinte si capacitatea de aplicare corespunzatoare a reglementarilor legale in vigoare referitoare la cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea riscurilor de spalare a banilor si finantare a terorismului
Cunoasterea limbii engleze nivel mediu in vorbire si scriere
Cunoasterea aprofundata a aplicatiilor MS Office (MS Word, MS Excel, MS Power Point,).

Alte competențe necesare:
Aptitudini de relationare si comunicare;
Spirit de echipa;
Orientare catre client, detalii si capacitate de lucru sub stres

Descrierea jobului

Despre echipa:
Echipa de Account Service ofera sprijin si consultanta colegilor din reteaua bancii, Retail si Corporate si alte departamente in activitatea de deschidere/modificare conturi curente, totodata monitorizand aceasta activitate. Asigura satisfacerea la timp si cu acuratete a tuturor solicitarilor specifice primite.Prioritizeaza corespunzator propriile activitati pentru a finaliza in timp util activitatile zilnica.

Principalele responsabilități:
Oferi sprijin si consultanta altor departamente in activitatea de implementare a noilor produse/aplicatii relevante pentru activitatile din zona de operatiuni (conturi curente)
Transmiti opiniile rezultate in urma verificarii documentatiei de deschidere de cont si modificari pentru persoanele juridice apartinand atat segmentului de Corporate cat si de Retail
Deschizi conturi curente si efectuezi modificari in sistem pentru clientii persoane juridice
Efectuezi interogarile specifice procesului de deschidere/modificare a clientilor/conturilor, in conformitate cu procedurile in vigoare
Clasifica clientii noi/existenti din punct de vedere al criteriilor FATCA si CRS
Îti poti exprima ideile cu privire la îmbunătăţirea proceselor si a sistemului de calitate, consultandu-te cu superiorul direct si/sau cu Departamentul de Organizare, Diviziile de Business, Departamentele Legal & Compliance

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Account Opening Support Officer  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close