Publicat 12 Aug 2008 | Reactualizat 10 Sep 2008 | Expiră 12 Sep 2008

Account Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

DESCRIEREA POSTULUI

Membru in echipa de vanzari SDC, responsabil cu vanzarile pe un domeniu sau o industrie. Promoveaza proiecte complexe pe care SDC le poate implementa singur sau impreuna cu partenerii sai.
In pozitia sa trebuie sa identifice sau creeze oportunitati de proiecte si apoi sa gestioneze procesul de vanzare pana la incheierea contractului si sa urmareasca platile de la client.

CERINTE:

- cunosterea SDC si a portofoliului de produse si servicii oferite
- o cunoastere in detaliu a situatiei (IT si nu numai) a clientilor proprii
- formarea si intretinerea de relatii personale directe cu cat mai multi angajati ai clientului, de la orice nivel.
- vizite periodice la client (cu periodicitate stabilita in functie de importanta clientului, momentului etc.)
- crearea unui dosar electronic al clientului cuprinzand toate informatiile de mai sus.
- urmarirea starii proiectelor in curs sau finalizate
- urmarirea permanenta a proiectelor generate dpdv al satisfactiei clientului, gasirea unor cai de actiune (si persoane) alternative in cazul aparitiei unor blocaje, identificarii de noi oportunitati de business conexe proiectului in desfasurare etc.
- „publicitate” interna la client in cazul unui proiect reusit
- documentarea dpdv marketing-vanzari a unui proiect finalizat (studii de caz, comunicate de presa etc.)
- analiza impreuna cu managementul si echipa de proiect (separat sau in comun, in functie de caz) a elementelor pozitive si negative in desfasurarea unui proiect.
- identificarea si promovarea la client de noi oportunitati de business legate de un proiect finalizat
- licitatii: urmarirea licitatiilor anuntate, analiza primara si prezentarea sintezei spre evaluare managementului, alcatuirea ofertei (cu integrarea partii tehnice scrise de un om tehnic sau de technical presales), crearea primului draft de pret pe baza bugetului clientului (preţului licentelor, hard-ului etc., experientelor similare, duratei estimate de realizare etc.) si prezentarea acestuia catre management pentru validare
- colaborare cu managerul parteneriatelor sau cu persoanele specializate pentru obtinerea preturilor de licente sau hardware
- urmarirea situatiei ofertelor transmise
- identificare de (noi) oportunitati la client (clienti existenti sau aflati n aria de activitate / orice fel de clieti, cu cedarea lead-ului catre colegul responsabil cu acea zona, daca este cazul
- organizarea de discutii, prezentari, demo-uri in colaborare cu colegii necesari
- negociere/ofertare in concordanta cu procedurile specifice
• contracte: alcatuirea primului draft de contract (pe baza modelului clientului sau al contractelor existente) si rafinarea acestuia in urma prezentarii acestuia catre management, urmarirea starii facturilor si efectuarea interventiilor pentru plata
• gestiunea derularii unor proiecte simple
• participarea la sarcini pentru alte account-uri sau sarcini de grup, la solicitarea superiorului ierarhic

OFERTA (bonusuri, beneficii):

Calculator portabil, telefon mobil. Folosirea masinii de servici in timpul programului.
Componenta variabila la salariu in functie de atingerea indicatorilor de plan.
Participa la sesiuni de dezvoltare profesionala si training oferite de partenerii SDC.

Descrierea companiei

Software Development & Consulting S.R.L. este o companie lider în dezvoltarea şi implementarea de proiecte software şi de consultanţă în domeniul informatic, fiind primul IBM Premier Software Business Partner din România şi un important partener Microsoft în domeniul Document Management.
Principala arie de interes o reprezintă proiectele de Document Management, Content Management, Internet Banking, arhivare de informaţii şi documente, ERP, consultanţă, infrastructuri de comunicare electronică a informaţiilor pentru organizaţii de mari dimensiuni.
Software Development & Consulting S.R.L. îşi extinde major activitatea şi recrutează profesionişti valoroşi, programatori experimentaţi sau juniori dornici de afirmare.

Expirat
Account Manager  -  S.C. Software Development & Consulting S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close