Publicat 31 Iul 2006 | Reactualizat 03 Aug 2006 | Expiră 31 Aug 2006

absolvent psihologie

Client eJobs
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolventa de psihologie 2006, organizata, bune maniere, cu initiativa, fina observatoare,comunicativa, rabdatoare, toleranta,placuta,caracter deosebit, rezistenta la stres, cu capacitate mare de autocontrol, cu dorinta de autodepasire, ferma, consecventa, cu disponibilitate pentru programul orar 11-20, cu domiciliul in sectoarele 2,3, 4-Bucuresti.

Descrierea jobului

-selectie si recrutare personal, monitorizare interviuri, urmarirea incheierii contractelor, recuparare comisioanelor restante;
-pachet salarial: contract de munca pe salariul minim pe economie , la care se adauga un comision fix din valoarea contractelor incheiate, in asa fel incat sa se ajunga la un salariu lunar motivant.
-beneficiu: relatie deschisa cu seful direct, bazata pe respect reciproc si comunicare, atmosfera relaxanta de lucru, posibilitatea dezvoltarii unei cariere in timp.

Descrierea companiei

Agentie de babysitting cu sediul in Bucuresti, sector 3

Expirat
absolvent psihologie  -  Client eJobs

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close