Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 09 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Șofer de TIR – Olanda // contract de munca in Olanda

50 posturi
Expirat
engleză sau germană la nivel conversațional
experiență de minim 1 an pe camion de 40 de tone
mașină personală pentru deplasarea de la cazare la locul de muncă
disponibilitate pentru o colaborare de lungă durată
permis de conducere CE + atestat profesional pentru transport marfă + card tahograf Loc de muncă stabil alături de 1ToDrive si clienții noștri (frigo, prelată,containere, cisternă, walking floor)
Contract de muncă Olandez, conform legislației din Olanda, plătit la standarde din Olanda
Posibilitatea de a beneficia de plata săptămânală sau o dată la 4 săptămâni
Bani de concediu în cuantum de 8% din venitul anual brut (aproximativ încă un salar)
Concediu plătit 25 de zile pe an
Contribuțiile pentru pensie plătite în sistemul de asigurări sociale Olandez
Posibilitatea de relocare a familiei pe teritoriul Olandei 1ToDrive este o agenție de muncă olandeză pentru șoferi de camion profesioniști. Recrutarea candidaților are loc la biroul nostru din Cluj-Napoca și la evenimentele marca 1todrive.Mulțumită anilor de experiență în domeniul transportului și logisticii am devenit parteneri pentru recrutare la cele mai importante firme de transport din Olanda. Scopul nostru este să împărtășim această experiență cu toți candidații noștri, astfel încât să beneficiați de condiții de muncă optime.Locuri de muncăClienții noștri, liderii în industria transportului și logisticii din Olanda, caută în permanență șoferi profesioniști pentru echipa lor. Astfel primim în fiecare săptămână oferte noi pentru toate domeniile.Ce vă oferim- Muncă stabilă la companii de top din Olanda- Contract de muncă olandez, conform condițiilor contractului colectiv de muncă olandez- Plata săptămânală sau o dată la 4 săptămâni- Bani de concediu: 8% din salarul lunar- Concediu plătit: 24 de zile pe an- Contribuțiile pentru pensii plătite în sistemul de asigurări sociale olandezCăutăm șoferi profesioniști pentru o colaborare de lungă durată care se bazează pe încredere și respect reciproc. Așteptăm CV-ul dumneavoastră la cluj@1todrive.comhttps://1todrive.com/ro/posturi-vacante?page=1
Expirat
Șofer de TIR – Olanda // contract de munca in Olanda  -  1ToDrive

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close