SOFT NET CONSULTING

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Profilul companiei

Cei 15 ani de experienta ai Soft Net Consulting in consultanta privind solutiile informatice de business se reflecta in peste 800 de implementari reusite pe diverse industrii, care au generat bune practici in managementul proiectelor software, analiza proceselor si fluxurilor informationale de afaceri.

Ne diferentiaza portofoliul diversificat de clienti, metodologia proprie de vanzare, implementare si suport orientata spre client, echipa profesionista de consultanti, sistemul performant de suport tehnic, pachetul complet de solutii informatice care acopera atat nevoile IMM-urilor, cat si asteptarile marilor companii si parteneriatele strategice cu producatorii de softuri si furnizorii de servicii.

■ Metodologia dezvoltata de Soft Net Consulting abordeaza profesionist si transparent intregul proces de vanzari, implementare si suport.

Intelegem bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economistilor si inginerilor si stim sa transformam nevoile clientilor in cerinte si functionalitati ale sistemului informatic.

Prin solutia personalizata livrata la cheie asiguram rezolvarea tuturor cerintelor clientilor cuprinse in scopul si obiectivele proiectului de implementare, cu implicarea utilizatorilor cheie in toate etapele critice, de la colectarea informatiilor, analiza proceselor si fluxurilor si definirea cerintelor functionale, pana la testarea functionalitatilor dezvoltate si implementate.

■ Cu echipa dedicata de suport, Soft Net Consulting ofera asistenta tehnica online, prin portal, telefonic si la fata locului pentru 270 de contracte active de service, asigurand update-uri, dezvoltari customizate si raspunsuri prompte la sesizarile si problemele clientilor, aparute in utilizarea solutiilor informatice.

■ Canalele de acces la service si suport sunt variate, disponibilitatea lor este adaptata programului clientului, iar interventiile noastre sunt rapide si eficiente, in functie de prioritatea si urgenta problemelor ridicate.

Clientii apreciaza la consultantii Soft Net Consulting flexibilitatea, adaptabilitatea si disponibilitatea lor de comunicare, solutiile clare oferite la problemele lor si raspunsurile prompte si precise.

■ Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste solutii informatice integrate in business-ul dumneavoastra consta atat in optimizarea si eficientizarea proceselor interne de business, cat si a relatiilor externe ale companiei dumneavoastra cu clientii sai.

Este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activitatii si rezultatelor acesteia, urmarirea comenzilor, costurilor si consumurilor, gestionarea eficienta a resurselor, cresterea performantei afacerii, diminuarea volumului si timpului de munca necesar pentru elaborarea rapoartelor si analizelor.

Pe langa functionalitatile standard ale celor 5 produse software aflate in portofoliul nostru, programatorii din departamentul nostru de dezvoltare pot customiza solutia aleasa la specificul activitatii fiecarui client si fiecarei industrii.

■ Prin parteneriatul dezvoltat cu InfoMentor va oferim acces la cea mai populara aplicatie ERP din Romania, WinMentor, cu o experienta de 20 de ani pe piata romaneasca si peste 25.000 de utilizatori.

Suntem cel mai important distribuitor al Alfa Software, una dintre cele mai puternice case autohtone de software, producatorul sistemului informatic integrat ASiS Ria care se adapteaza flexibil la specificul oricarei activitati.

Disponibilitatea si siguranta datelor va este garantata prin pachetul de servicii integrate si platforma de virtual private cloud oferite de Soft Net Consulting in parteneriat cu Orange.

Soft Net Consulting a devenit in 2014 singurul partener certificat Platinum al Entersoft pentru Transilvania si Banat, intrand astfel in prima liga profesionista a furnizorilor de consultanta in solutii informatice de business pentru marile companii

Media
Joburi