Flyeralarm

check_circle Companie verificată
4

Flyeralarm

check_circle Companie verificată
4

Despre

Flyeralarm Romania a fost infiintata in anul 2015 si beneficeaza de o experienta de peste 14 ani în domeniul tipografic din Europa. Flyeralarm Romania, impreuna cu echipa sa, ofera clientilor nu doar produse tipografice de inalta calitate si livrare in scurt timp dar si servicii de machetare si consultanta in domeniul de marketing cu specializare pe publicitate printata.

Flyeralarm GMBh este in topul firmelor care ofera servicii tipografice prin intermediul online pe segmentul B2B in Europa si este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Portofoliul companiei include o multitudine de printuri mediatice - de la flyere pana la carti - in plus ofera si servici de marketing, grafica si consultanta in identitatea visuala. Nucleul firmei Flyeralarm este producerea si comercializarea de articole tiparite sau produse de advertising pe piata corporatista (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania folosind tehnologie de ultima generatie in diverse locatii de tiparire care apartin acestui grup. Flyeralarm a realizat o cifra de 300 milioane Euro in 2014 si are un numar de peste 2000 de angajati, distribuiti in 6 locatii din Europa. Sediul central al firmei este in Würzburg iar compania a fost fondata în anul 2002 de catre Thorsten Fischer.

Joburi

Social

Contact

Şos. ALBA IULIA 110, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close