OPENVISION DATA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 Fondata in 2004, cu o experienta a membrilor echipei de peste 20 ani in industria IT, Openvision Data SRL este o companie privata cu sediul in Bucuresti. Ne focusam pe in livrarea celor mai bune servicii din domeniu, prin intelegerea necesitatilor oricarei organizatii de a avea o infrastructura IT functionabila si adaptata cerintelor de securitate si eficienta.
Misiunea noastra este de a avea clienti incantati de un parteneriat ce le aduce o colaborare necesara si eficienta pentru a atinge obiectivele propuse, prin folosirea mult mai eficienta a serviciilor IT. Openvision Data oferai profesionisti orientati catre client, ingineri bine pregatiti tehnic, un suport client de exceptie, solutii inovatoare pentru toate nevoile IT, incluzand proiectarea, instalarea si mentenanta retelelor, incepand de la o tastatura pana la un datacenter.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.