CERES UNION S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ceres Union SRL s-a infiintat in 2006 dar debutul activitatii comerciale a inceput la finalul anului 2011, cand firma a inceput operarea magazinului online SemintePlante.ro (www.seminteplante.ro).

Societatea se ocupa de comertul de seminte profesionale de legume, accesorii de gradinarit, ingrasaminte, produse de protectia plantelor, echipamente si instalatii de irigare prin picurare si substraturi pentru horticultura.

Sediul social se afla in Calarasi, strada Panduri, nr. 5, bl. H6, sc. A, etaj 2, apt.7, judetul Calarasi iar firma isi desfasoara activitatea in doua puncte de lucru:

Bucuresti – str. Ziduri intre Vii, nr. 19, corp F, sector 2;
Gheorghe Doja – str Voinea, nr. 41, comuna Gheorghe Doja, jud Ialomita (pt magazin) si str. Ciorani, nr.45, comuna Gheorghe Doja, jud. Ialomita (depozit).

 

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de seminte si material saditor pe plan international, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastre, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare.

Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite (soiuri) cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.

Pe langa semintele profesionale, SemintePlante.ro distribuie si o gama de seminte pentru amatori (seminte hobby) atat pentru obtinerea de flori cat si de legume. 

La toate produsele mentionate mai sus, adaugam si solutii petru protectia plantelor, ingrasaminte si fertilizanti, folii, ghivece si alveole, sisteme de irigare prin picurare, etc. 

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale si materialele auxiliare oferite.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.