S.C. B.D.M. SOFT S.R.L.

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei
BDMsoft este o firma din Romania, specializata in realizarea de aplicatii web profesionale si in managementul parcurilor auto, monitorizare in timp real GPS prin aplicatii specializate.


In realizarea de site-uri web profesionale, optimizarea lor si promovarea acestora pe cele mai importante motoare de cautare romanesti si internationale am oferit clientilor nostri garantia calitatii si realizarea lor intr-un timp relativ scurt. Oferim totodata servicii multimedia precum: crearea de cd-uri de prezentare, animatii flash, design logo, conceptie indoor/outdoor print, carti de vizita, fotografiere, scanare si procesare de imagini etc.


Prin serviciile noastre de programare web putem oferi o prezenta cat mai profesionala pe internet. Solutiile noastre de programare web furnizate, dau puterea oricarui tip de afacere sa devina o afacere mare.


Internetul nu este televiziune, radio sau tipar. Va vom invata sa ganditi si sa vorbiti Online, pentru a exista Online impreuna cu afacerea dumneavoastra.


Printre clientii nostri se numara Pego-Exim s.r.l., Redac Automobile , POPECI Utilaj Greu, Centrul Cultural “Constantin Brancusi” Targu Jiu, Epsicom s.r.l., G&G Conglomerat Italia, Restaurantul Zorbas Craiova, Brumihar Trading, Casa Noastra, IRI Travel, Scarlines Group, OlasProd si altii.

Locuri de munca

S.C. B.D.M. SOFT S.R.L.

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.