Radacini Motors SRL

23

Radacini Motors SRL

23

Despre

Radacini Motors, distribuitor autorizat Opel, Citroen si Honda, face parte din Radacini Grup, un nume de referinta pe piata auto din Romania, cu o experienta recunoscuta atat in domeniul vanzarilor cat si al serviciilor post-vanzare (service auto,piese de schimb). Infiintata in anul 2014, Radacini Motors a avut o dezvoltare teritoriala constanta, in prezent avand o retea de unitati de tip showroom & service in Bucuresti, Brasov, Braila, Galati si Constanta, cu dotari in pas cu evolutiile tehnologice in domeniu, bazandu-se pe o echipa cu experienta si inalt nivel profesional care ofera clientilor servicii de calaitate superioara.

Va oferim acum posibilitatea de a lucra in lumea pasionanta a automobilului, alatarandu-va unei echipe de profesionisti dinamici si entuziasti.

Joburi

Social

Contact

B-dul Timişoara 18, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close