PARTENER SRL

check_circle Companie verificată
9

PARTENER SRL

check_circle Companie verificată
9

Despre

Vrei o carieră pe termen lung, vrei să fii apreciat alături de o echipă dinamică, pasionată, ce s-a dezvoltat odată cu firma, dornică să atragă si să lucreze alături de noi colegi? Atunci eşti persoana potrivită să ni te alături pentru dezvoltarea proiectelor noastre.

PARTENER vine cu experienţa sa ca furnizor premium de scule şi echipamente pentru industrie si construcţii, cu o prezenţă neîntreruptă de peste două decenii pe piaţa de profil din România, prezenţă asigurată prin reţeaua naţională de magazine proprii şi parteneri distribuitori.

Logo-ul nostru este ”PARTENER PENTRU PERFORMANȚĂ”. Nu este un logo şi atât, este motivaţia noastră de a reuşi ȋn fiecare zi şi are la bază:

- reputaţia consolidată ȋn timp de a fi cu adevărat un partener de afaceri pentru clienţii noştri;

- performanţa produselor şi serviciilor oferite, asigurată de calitatea, tehnologia şi varietatea care le caracterizează;

- rezultatele obţinute ca urmare a muncii ȋn echipa PARTENER, echipă din care te invităm să faci parte.

Valorile noastre sunt: loialitatea, dinamismul, implicarea, perseverenţa şi spiritul liber, valori ce au contat in reuşita noastră individuală şi de echipă.

Chiar dacă eşti un proaspăt absolvent aflat la ȋnceput de carieră sau, dimpotrivă, eşti deja angajat dar ȋţi doreşti o schimbare ȋn carieră, alătura-te echipei noastre şi vei găsi ocazia de a fi implicat ȋn proiecte ce-ţi vor provoca inteligenţa, creativitatea, spiritul de echipă.
Noi deţinem experienta, instrumentele şi sistemul care să te puna ȋn valoare, să te dezvolţi şi să-ţi dezvălui adevăratul potenţial.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Moinesti nr. 34, Pavilion Administrativ, et.3, BACAU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close