PARTENER SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Vrei o carieră pe termen lung, vrei să fii apreciat alături de o echipă dinamică, pasionată, ce s-a dezvoltat odată cu firma, dornică să atragă si să lucreze alături de noi colegi? Atunci eşti persoana potrivită să ni te alături pentru dezvoltarea proiectelor noastre.

PARTENER vine cu experienţa sa ca furnizor premium de scule şi echipamente pentru industrie si construcţii, cu o prezenţă neîntreruptă de peste două decenii pe piaţa de profil din România, prezenţă asigurată prin reţeaua naţională de magazine proprii şi parteneri distribuitori.

Logo-ul nostru este ”PARTENER PENTRU PERFORMANȚĂ”. Nu este un logo şi atât, este motivaţia noastră de a reuşi ȋn fiecare zi şi are la bază:

- reputaţia consolidată ȋn timp de a fi cu adevărat un partener de afaceri pentru clienţii noştri;

- performanţa produselor şi serviciilor oferite, asigurată de calitatea, tehnologia şi varietatea care le caracterizează;

- rezultatele obţinute ca urmare a muncii ȋn echipa PARTENER, echipă din care te invităm să faci parte.

Valorile noastre sunt: loialitatea, dinamismul, implicarea, perseverenţa şi spiritul liber, valori ce au contat in reuşita noastră individuală şi de echipă.

Chiar dacă eşti un proaspăt absolvent aflat la ȋnceput de carieră sau, dimpotrivă, eşti deja angajat dar ȋţi doreşti o schimbare ȋn carieră, alătura-te echipei noastre şi vei găsi ocazia de a fi implicat ȋn proiecte ce-ţi vor provoca inteligenţa, creativitatea, spiritul de echipă.
Noi deţinem experienta, instrumentele şi sistemul care să te puna ȋn valoare, să te dezvolţi şi să-ţi dezvălui adevăratul potenţial.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.