Marriott

check_circle Companie verificată
31

Marriott

check_circle Companie verificată
31

Despre

Marriott International este cea mai mare companie cu prezență globală din domeniul ospitalitatății, având 30 de brand-uri hoteliere distincte, peste 7.000 de proprietăți în 122 de țări.

JW Marriott face parte din portofoliul de lux al Marriott International și este format din mai mult de 80 de proprietăți frumoase în orașe gateway și locații distincte din întreaga lume.

La JW Marriott®, credem cu tărie că modul special în care ne tratăm oaspeții începe cu modul în care ne tratăm angajații. Angajamentul nostru pe termen lung este motivul pentru care peste 100 dintre angajați sunt alături de noi de peste 10 ani.

Hotelurile noastre oferă o experiență de lucru diferită de oricare alta. Veți face parte dintr-o comunitate și vă veți bucura de o adevărată camaraderie cu un grup divers de colegi de muncă. JW Marriott oferă oportunități de training, dezvoltare, recunoaștere și, cel mai important, un loc în care vă puteți urmări cu adevărat pasiunile într-un mediu de lux. Tratarea oaspeților în mod excepțional începe cu modul în care avem grijă de asociații noștri. Acesta este The JW Treatment ™.

Joburi

Social

Contact

Calea 13 Septembrie nr, 90, sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close