HOMPLEX SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Homplex este un producător de soluții de confort modern și siguranță pentru instalații de energie și habitat, industriale și rezidențiale.

Viziunea companiei este aceea de a oferi clienților rezidențiali și industriali acces eficient la cele mai bune și inovative soluții practice, din dorința de a îmbunătăți viața clienților și consumatorilor finali. Spiritul inovator și curajul de a propune publicului român soluții locale comparabile ca performanțe cu cele existente in Europa s-au dovedit o formulă de succes și parte din personalitatea brandului. Homplex înseamnă soluții eficiente de calitate, abordări pragmatice, dinamism, onestitate, creativitate în beneficiul consumatorilor și responsabilitate față de clienți, cu disponibilitatea de a comunica permanent cu aceștia. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.