Faberlic Craiova

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei
Este o companie multinationala care a fost infiintata in 1997. Produsele cosmetice care poarta aceasta marca sunt fabricate folosind patentul Aquaftem. Sunt unice ca si compozitie, contin ingrediente exclusive, au actiune interna, patrund in straturile fine ale pielii si actioneaza la nivel celular.
Aquafemul reprezinta o descoperire a ingineriei moleculare care regleaza procesele care au loc la nivelul pielii si incetinesc imbatranirea.
In 1998 a fost achizitionat patentul pentru emulsia Aquaftem, care contine in compozitia sa perflorcarbon, o modalitate de ingrijire a epidermei pe baza de oxigen. Aceasta substanta actioneaza in mod similar cu propria noastra hemoglobina, care stabileste legatura cu oxigenul si apoi il transfera celulelor, sub aceeasi forma in care acestea il consuma din aer.
Aquaftem a devenit componenta principala a acestor cosmetice. Compania detine 17 patente.
Desi istoria activitatii sale este relativ scurta,compania se mandreste cu numeroase diplome si medalii la expozitia internationala “INTERCHARME”. De asemenea, compania a intrat in Registrul National al Producatorilor de Cosmetice de Calitate Superioara, iar ambalajele sunt ecologice si reciclabile.
Copereaza strans in obtinerea formulelor cu laboratoare internationale de varf: Uniqema Gattefose, ICP, Pentapharm. Pentru dezvoltarea liniilor de produse destinate machiajului, cu Intercos din Italia (lider in fabricarea produselor pentru numeroase companii cosmetice din intreaga lume, cum ar fi Christian Dior, Clarins, Estee Lauder, Yves Saint Laurent) si cu Fiabilia din Franta.
Ambalajele cosmeticelor sunt asigurate de Brivaplast! & Zignago din Italia.
Pentru dezvoltarea gamelor de parfumuri si cosmetice colaboreaza cu artisti din lumea intrega, precum Pierre Bourdon ( creatorul parfumurilor Davidoff–Lancaster si Christian Dior) si Chiara Fantig (director artistic al casei Nina Ricci) care este creatoarea produselor de machiaj .
Dupa doar 8 ani de activitate, firma functioneaza cu succes pe plan international, continuand sa se extinda rapid in tot mai multe tari. Este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje Consultantilor si Clientilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la faberlic_oltenia@yahoo.com

Locuri de munca

Faberlic Craiova

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.