JYSK

check_circle Companie verificată
65

JYSK

check_circle Companie verificată
65

Despre

JYSK este un lant international de magazine cu radacini scandinave ce comercializeaza produse de cea mai buna calitate pentru casa si gradina.

 

Primul magazin JYSK a fost deschis in anul 1979 in Danemarca si s-a extins rapid in diverse locatii, iar in 1984 a trecut granitele si a fost deschis primul magazine in Germania. In prezent, grupul JYSK este detinut de Lars Larsen, are o cifra de afaceri anuala de 3,58 miliarde de euro si este format din peste 3000 de magazine si peste 26 500 de angajati in 50 de tari.

 

Sub sloganul “Scandinavian Sleeping and Living”, JYSK comercializeaza o gama variata de produse de mobilier si decoratiuni pentru casa la o calitate inalta si un pret redus. Fiind lider pe piata europeana, cu o stabilitate financiara Compania ofera permanent clientilor sai o oferta excelenta si un serviciu optim pentru a fi inspirati.

 

JYSK Romania a deschis primul magazin in 2007, la Oradea, ca parte a francizei JYSK, iar in 2013, afacerea din Romania a fost preluata de JYSK Nordic.

 

Din 2014 pana in present, extinderea JYSK in Romania a fost rapida, cu aproximativ 10 noi magazine deschise in fiecare an. Din 14 magazine in 2013, JYSK ajunge acum la peste 100 de magazine doar in Romania, 35 in Bulgaria si peste 1000 de angajati planificand sa deschida multe altele in urmatorii ani.

 

Angajatii JYSK au o atitudine profesionista oferind clientilor produse de calitate si servicii competente. Fie ca iti doresti sa ai un loc de munca in domeniul retail, fie ca vrei sa fii stagiar, asistent de vanzari sau manager de magazine, noi oferim oportunitati de cariera pentru toata lumea.

 

Daca esti implicat, motivat, vrei sa te dezvolti profesional si sa oferi inspiratie zi de zi, te asteptam sa faci parte dintr-o companie internationala unde iti sunt rasplatite si apreciate efortul, eficienta si talentul.

 

Aflati mai multe despre noi pe: www.jysk.ro, www.jysk.bg, www.linkedin.com/company/jysk,
www.cariere.jysk.ro.

 

Joburi

Social

Contact

jysk.ro/
Bd Mihail Kogalniceanu, Nr. 53, Centrul de birouri, etaj 4,5,6, Sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close