SC EUROTREND HOTELS GROUP SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Hotel Ramada by Wyndham Cluj reprezinta optiunea ideala pe segmentul serviciilor hoteliere de 5 stele superior, atat business, cat si leisure, avand 107 de camere, un intreg etaj Executive cu acces nelimitat la Executive Lounge si Centrul de Evenimente Ramada Cluj Events. Cele 2 restaurante din cadrul hotelului, AVOCADO si Casa Lounge, impreuna cu Centrul Wellness 360° SPA, cu o spectaculoasa vedere panoramica la 360° asupra orasului, sunt numai cateva motive suplimentare pentru a alege  Hotel Ramada by Wyndham Cluj si pentru momentele de relaxare si petrecere a timpului liber.

Hotel Ramada by Wyndham Cluj este administrat de EuroTrend Grup Imobiliar. In urma asocierii cel mai mare grup hotelier din lume - Wyndham Hotel Group, oaspetii hotelului se bucura de o serie de beneficii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a colecta si de a folosi punctele de fidelitate din sistemul Wyndham Rewards.

Wyndham Hotel Group este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii in industria ospitalitatii din lume, atat pentru consumatorii business cat si pentru cei individuali, reunind sub umbrela sa peste 7400 de hoteluri, sub 15 branduri, intinzandu-se in 50 de tari si pe 6 continente. Operand sub promisiunea „leave the rest to us”, Ramada Worldwide ofera sejururi calde și prietenoase, in peste 900 de hoteluri din întreaga lume. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.