WeTranslate Complete Solutions

check_circle Companie verificată
6

WeTranslate Complete Solutions

check_circle Companie verificată
6

Despre

Misiunea Noastră

WeTranslate este o agentie de traduceri si interpretariat, înființată în anul 2015, cu o echipă tânără, dinamică și energică, ce își propune să devină un lider important al segmentului de traduceri și interpretariat, servicii ce poartă amprenta calității și a profesionalismului.

Am înființat WeTranslate, pentru a oferi clienților o experiență diferită atunci când au nevoie de servicii de traducere, unde să primeze calitatea, întotdeauna.

Experiența și satisfacția sunt cele mai importante pentru WeTranslate și ne ghidăm după valori simple, concentrate pe excelență.

 

DE CE-ul nostru

Experiența ne-a arătat în unele situații, obiceiuri nocive în relația dintre furnizori și clienți, unde satisfacția și nevoile clienților nu erau pe primul loc.

Credem că acestea sunt cele mai importante obiective și acest lucru ne-a făcut să credem că lucrurile pot sta diferit, iar asta o poți arăta prin exemplu, făcând lucrurile diferit.

În 2015 am înființat WeTranslate, cu doar 2 persoane în echipă, 5 limbi străine și 10 traducători, punând în practică activitățile care ne plac și îmbrățișând un set de valori simple, unde clientul să fie pe primul loc.

În anul 2020, WeTranslate este în TOP 15 firme de traduceri, cu o echipă de 6 specialiști, 8 tipuri de servicii, 36 limbi străine și peste 800 traducători, asigurând servicii pentru +6.000 de clienți, care au încredere în noi.

 

De ce aleg clienții WeTranslate

25.000 + Comenzi finalizate

6.000 + Clienți mulțumiți

70 Mil + Cuvinte traduse

98% Satisfacția clienților

Joburi

Social

Contact

Bd. Nicolae Balcescu, Nr. 5, Bl. Dunarea I, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close