WETRANSLATE COMPLETE SOLUTIONS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Misiunea Noastră
WeTranslate este o agenție de traduceri înființată în anul 2015, ce și-a propus să devină un lider important al segmentului de traduceri profesionale, servicii ce poartă amprenta calității și a excelenței.
Am înființat WeTranslate, pentru a oferi clienților o experiență diferită atunci când au nevoie de servicii de traducere, unde să primeze calitatea, întotdeauna.

DE CE-ul nostru
Credem că satisfacția și nevoile clienților sunt cele mai importante și acest lucru ne-a făcut să credem că lucrurile pot sta diferit, iar asta o poți arăta prin exemplu, făcând lucrurile diferit.
În 2015 am început cu 2 persoane în echipă și 5 limbi străine, punând în practică activitățile care ne plac și îmbrățișând un set de valori simple, unde clientul să fie pe primul loc.
În 2022, WeTranslate este în TOP 5 Agenții Traduceri, cu o echipă de 12 specialiști, 8 tipuri de servicii, 40 limbi străine și peste 800 traducători, asigurând servicii pentru +15.000 de clienți, care au încredere în noi.
De ce aleg clienții WeTranslate42.000 + comenzi finalizate
15.000 + clienți mulțumiți
160 Mil + cuvinte traduse
99,9% satisfacția clienților
TOP 5 Agenții Traduceri
1.100+ recenzii pozitive Google
Media
Prezentare
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.