Draupnir S.R.L.

check_circle Companie verificată

Draupnir S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Pasiunea noastră profitul clienților noștri. Oferim servicii de consultanță specializată în domeniul fondurilor europene, fonduri nerambursabile. 
Consultanță în elaborare și management de proiecte, respectiv în achiziții publice.

Vă întrebați de unde vine denumirea de Draupnir?

Este un simbol din mitologia nordică, un simbol important pentru economia de astăzi, respectiv reprezintă profitabilitatea.

Da așa este, profitabilitatea reprezentată de inelul de aur al lui Odin, inel care avea ”obiceiul” de a se multiplica în fiecare după a 9-a noapte – creând 8 noi inele de aur identice.

Prin munca noastră asta vrem să aducem în lumea noastră, în viața clienților, contribuind la succesul afacerilor voastre și implicit și la al nostru.

Draupnir înființat în ianuarie 2019 cu scopul de a face lucrurile altfel, de a realiza împreună cu clienții noștri visurile lor, de a ajuta la fiecare pas începând de la înființare (start up) prin realizarea de primele investiții până la profitabilitate și dezvoltare continuă respectiv scale up suntem alături de clienții noștri cu experiența noastră de aproape 10 ani în diferite domenii ale vieții de business și cunoștințele noastre în domeniile care fac obiectul principalelor noastre activități.

Credem în munca grea, în calitate, în informare corectă și consultare adecvată pentru ca voi, clienții noștrii, să puteți lua decizii în condiții optime și să creștem împreună șansele voastre de succes.

 

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Busuiocului, 5, Ap:18, jud. Mures, Tîrgu Mureș

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close