Publicat 12 Mai 2021 | Reactualizat 09 Iun 2021 | Expiră 12 Iun 2021

Transator porc si vita

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Firma Suedeza angajam personal cu experienta transare vita si porc( pulpa, spata, piept, cotlet).Programul de lucru este de 8 ore/zi de luni pana vineri. Contractul de munca este in Suedia, cu asigurare medicala la locul de munca si CNP suedez.Salarizarea este 19 euro brut/ ora (14 euro net/ora) la transare porc; 23 euro brut/ ora( 17 euro net/ora) la transare vita.
Pentru mai multe detalii,persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numerele de telefon 0046704328031 sau 0046708624439. Aceste numere sunt valabile si pentru Whats Upp. De asemenea ne puteti contacta pe facebook : Ramona Work Power.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Transator porc si vita  -  ER Work Power AB

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close