Publicat 12 Oct 2020 | Reactualizat 09 Nov 2020 | Expiră 12 Nov 2020

Sudor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul sudurii si experienta de minim 5 ani ca sudor. Esti o persoana serioasa, harnica si implicata in ceea ce faci. Iti place sa lucrezi in echipa, sa-ti imbunatatesti metodele si mediul de lucru. Acorzi atentie detaliilor si esti adeptul lucrului bine facut.

Descrierea jobului

Activitatea ta se desfasoara in atelierul mecanic al unitatii si/sau in sectia de productie. Esti subordonat sefului de sectie si principala ta activitate este aceea de realiza operatiuni de sudura la instalatiile si utilajele existente in fabrica. Ai experienta in sudura autogen si electrica. Sudura in inox/argon reprezinta un plus.


Postul este in Luduş, Mures, la fabrica de zahar.

Descrierea companiei

Parte a grupului international TEREOS, cu o cifra de afacere anuala de 40 de milioane de euro si 170 de angajati, Tereos Romania SA are ca principal obiect de activitate productia si vanzarea zaharului si a coproduselor rezultate din procesul de productie.

Expirat
Sudor  -  Tereos România S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close