Specialist SSM - Betoane zona Sud

ROMCIM SA
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal


Studii superioare tehnice
Experienta in domeniul industrial - betoane constituie un avantaj
Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca si/sau SU (Specialist SSM, Inspector SSM, cadru tehnic PSI), cu o durata de cel putin 80 de ore (constituie un avanataj)
Cunostinte operare MS Office;
Cunostinte limba engleza la nivel mediu;
Capacitate de planificare, organizare si prioritizare a activitatilor;
Bune abilitati de comunicare (verbala si scrisa);
Atitudine pozitiva si proactiva.
Persoana dinamica, cu initiativa, motivata sa lucreze in mediul industrial

Descrierea jobului

Descrierea pozitiei
Pozita va lucra acoperi statiile de betoane din zona de Sud a tarii si va fi integrata in structura de siguranta si sanatate in munca la nivelul diviziei de materiale de constructii.
Are rolul de a implementa masurile necesare pentru a preveni accidentele, imbolnavirile profesionale, i pentru a proteja sănătatea oamenilor şi pierderea proprietăţii din cauze naturale sau circumstanţe de zi cu zi, atat pentru personalul angajat cat si pentru vizitatori şi contractanţi, prin asigurarea că riscurile de la locul de muncă sunt controlate în mod adecvat şi că impactul asupra mediului este redus la minimum.

Responsabilitati specifice
  • Organizarea, coordonarea si monitorizarea tuturor activitatilor specifice domeniului sanatatii si securitatii in munca si situatiilor de urgenta in conformitate cu legislatia in vigoare.
  • Identificarea riscurilor de accidentare existente la locurile de munca, identificarea riscurilor noi, informarea conducerii unitatii si propunerea de masuri de prevenire corespunzatoare.
  • Efectuarea instruirii de specialitate pentru toate categoriile de personal (angajati, contractori si vizitatori), conform periodicitatii stabilite, testarea, verificarea cunostintelor si deprinderilor de specialitate dobandite.
  • Elaborarea si verificarea documentelor specifice SSM&SU, verificarea utilizarii echipamentelor individuale de protectie si a functionarii mijloacelor de protectie colectiva precum si a mijloacelor stingere a incendiilor.
Beneficii: Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masa, tichete de vacanta, asigurare medicala, asigurare de viata, bonus anual de performanta si altele.
Educație continuă - investim continuu în tine pentru a ne asigura că ai tot ce ai nevoie pentru a excela la locul de muncă și pentru a-ți îmbunătăți abilitățile

Descrierea companiei

ROMCIM este o companie a grupului CRH
CRH (LSE: CRH, ISE: CRG, NYSE: CRH) este compania lider de materiale de construcții din lume, având aproximativ 78.000 de angajați în circa 3.100 de locații operaționale din 31 de țări. Aceasta este cea mai mare companie de materiale de construcții din America de Nord, cea mai mare companie de materiale grele de construcții din Europa și deține mai multe poziții strategice în regiuni economice emergente din Asia și America de Sud. CRH fabrică și furnizează o gamă de materiale de construcții integrate, produse și soluții inovatoare care pot fi găsite pretutindeni în domeniul construcțiilor, de la proiecte majore de infrastructură publică până la clădiri comerciale și structuri rezidențiale. CRH, o companie prezentă în topul Fortune 500, este membru constituent al indexului FTSE 100, EURO STOXX 50, ISEQ 20 și în indicele de durabilitate Dow Jones Europa (DJSI). Acțiunile CRH de tip American Depositary Shares sunt listate pe bursa NYSE.

Pentru informații suplimentare vizitați www.romcim.ro

Publicat 2 Mart. 2023 Reactualizat 16 Mart. 2023 Expiră 1 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.