Publicat 23 Ian 2018 | Expiră 23 Feb 2018

Specialist Achizitii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Buna cunoastere a pietei – pe segmenul furnizorilor specifici domeniului agricol ;
- Cunostinte privind buna derulare a proceselor de achizitie: de la etapa de negociere, intocmire documente specifice activitatii - contracte, nota comanda, raport de achizitii, etc, si pana la etapa de monitorizare livrarii / receptie marfa;
- Buna cunoastere a metodologiei si legislatie din domeniul achizitiilor;
- Abilitati de negociere si o buna comunicare;
- Capacitatea de sinteza si prezentare informatii / date in termenul solicitat;
- Abilitati bune de comunicare in limba engleza (scris/vorbit)
- Abilitati de utilizare aplicatii IT;

Descrierea jobului

- Evaluarea pietei actuale sau potentiale si in functie de acestea stabilirea sursele de aprovizionare (selectie furnizori).
- Intocmeste baza de date cu furnizorii curenti si potentiali ai unitatii, identificand potentiale riscuri pentru fiecare partener (solvabilitate, calitatea produselor furnizate, capacitate de a onora la termen comenzile, etc)
- Raspunde de procesul de achizitie din cadrul companie (centralizeaza solicitarile interne, verifica incadararea/respectarea bugetul alocat, obtinerea de aprobarii / avize pentru achizitii – cf normelor interne)
- Raspunde de buna derulare a procesului de achizitii: incheierea de contracte cu parteneri societatii; intocmire comanda de achizitie; monitorizare conditii de livrare (respectarea conditiilor de livrare stabilite cu partenerii societatii: cantitati furnizate, termene de livrare, conditii de livrare; discounturi acortate de parteneri; termene de plata); administreaza si dezvolta portofoliu de furnizori ai societatii (interni si externi).

Descrierea companiei

Clientul nostru este unul dintre cei mai mari producatori de cereale si seminte oleaginoase. Compania a fost infiintata in anul 2001 si are sediul în Braila, Romania.

Expirat
Specialist Achizitii  -  SC URBAN BUSINESS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close